ΕΝΩΣΤΕ τα καλώδια Shenzhen Aixton

Η Co. καλωδίων Aixton Shenzhen, ΕΠΕ είναι ένας κατασκευαστής που εστιάζει στο καλώδιο επικοινωνίας, επίσης παρέχει την έρευνα & την ανάπτυξη ανεξάρτητα για το προϊόν. Ψάχνουμε παγκοσμίως λειτουργία εμπορικών σημάτων partners.
Η επιχείρηση καλωδίων Aixton Shenzhen είναι αρμόδια για την παραγωγή και την ανάπτυξη τα προϊόντα, εσείς είναι καλά στην αγορά εξελίξεις και τοπικές υπηρεσίες. Εάν έχετε τις ίδιες ιδέες με μας, παρακαλώ διαβάστε τον ακόλουθο απαιτήσεις προσεκτικά: 
●Σας χρειαζόμαστε για να συμπληρώσουμε και να παρέχουμε τις αναλυτικές πληροφορίες προσωπικού ή company.
σας ●Πρέπει να κάνετε μια προκαταρκτικές έρευνα και μια αξιολόγηση αγοράς στην προοριζόμενη αγορά, and
κατόπιν κάνετε το επιχειρηματικό σχέδιο σας, όποιο είναι ένα σημαντικό έγγραφο για σας για να λάβει authorization.
μας ●Οι όλοι συνεργάτες μας δεν έχουν την άδεια για να κάνουν άλλα προϊόντα εμπορικών σημάτων και να χρησιμοποιήσουν άλλο εμπορικό σήμα προωθητικό materials.
●Πρέπει να προετοιμάσετε ένα αρχικό σχέδιο επένδυσης 5,0000-90,000 αμερικανικών δολαρίων για τον πρώτο αγορά των προϊόντων ενός μικρού ποσού και για να επεκτείνει την τοπική αγορά.

ΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Fill
Συμπληρώστε την αίτηση υποψηφιότητας της πρόθεσης να ενώσει
Fill
Προκαταρκτική διαπραγμάτευση για να καθορίσει την πρόθεση συνεργασίας
Fill
Επίσκεψη εργοστασίων, εργοστάσιο inspection/VR
Fill
Λεπτομερείς διαβουλεύσεις, συνέντευξη και αξιολόγηση
Fill
Σύμβαση σημαδιών

ΕΝΩΣΤΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Η βιομηχανία καλωδίων επικοινωνίας όχι μόνο έχει μια ευρεία κλίμακα αγοράς στην Κίνα, αλλά εμείς επίσης θεωρήστε ότι η διεθνής αγορά είναι ένα μεγαλύτερο στάδιο. Υπάρχει μια σφαιρική ζήτηση στην αγορά 48,27 δισεκατομμύριο ΗΠΑ δολάρια το χρόνο, και το ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης είναι 13%-20%. Στα επόμενα 10 έτη, Aixton θα γίνει ένα διεθνώς διάσημο εμπορικό σήμα. Τώρα, είμαστε επίσημα προσελκύοντας περισσότεροι συνεργάτες στη σφαιρική διεθνή αγορά, και αναμένουμε με ενδιαφέρον joining.
σας JOIN SUPPORT
Προκειμένου να σας βοηθήσετε να καταλάβετε γρήγορα την αγορά, ανακτήστε το κόστος επένδυσης σύντομα, κάνετε επίσης ένα αγαθό επιχειρησιακό πρότυπο και βιώσιμη ανάπτυξη, θα παράσχουμε σε σας την ακόλουθη υποστήριξη:
●Πιστοποιητικό support
●Έρευνα και ανάπτυξη support
●Δείγμα support
●Απεριόριστο φορτίο support
●Ελεύθερος σχεδιασμός support
●Έκθεση support
●Επίδομα πωλήσεων support
●Πίστωση support
●Επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών support
●Περιφερειακό protection
●Μετά από την πώληση support
●Κανένα αρχικό fee
Περισσότερες υποστηρίξεις, ο ξένος διευθυντής επιχειρησιακών τμημάτων μας θα εξηγήσουν για σας λεπτομερέστερα μετά από την ολοκλήρωση ένωση.